Betonvloeren voor binnen: Binnen Beton

Betonvloeren voor binnen:Binnen Beton

Betonvloeren voor binnen: woonbeton, soms ook Binnen Beton genoemd. Strak en toch een levend product. Kleurvast, slijtvast en tegelijk comfortabel, voor een verrassend betaalbaar bedrag. Maaswaal Beton stort haar betonvloeren met passie voor het product en gevoel voor detail. Elk woonhuis, bestaand of nieuwbouw en bedrijfspand kan profiteren van de vak- en productkennis van de medewerkers van Maaswaal Beton. Vooral het vlinderen van de betonvloer, het glad afwerken, is een specialisme van Maaswaal Beton.

Strakke betonvloer

Elke leiding, water, vloerverwarming of elektriciteit, wordt onzichtbaar weggewerkt in de betonvloer. Uw eigen installateur zorgt daarvoor. Daarna legt Maaswaal Beton de bewapening die elke belasting aankan en de kans op mogelijke scheurvorming minimaliseert. De vloer krijgt de perfecte dikte en gewenste hoogte en de ruimte om te zetten en te krimpen. Het beton loopt door tot in het kleinste hoekje en kan een complete verdieping drempelloos bestrijken.

Eigen recept

Het geheim van een mooie en goede kwaliteit betonvloer voor binnen zit hem in de betonsamenstelling. Maaswaal Beton heeft in de loop der jaren een eigen recept ontwikkeld dat door de betoncentrale speciaal voor het bedrijf wordt gemengd, inclusief de door de klant gewenste kleur. Van antraciet tot terracotta of wit, de kleur is door en door verwerkt in het beton. Als de betonvloer goed is uitgehard, na zo’n vier weken, wordt hij geïmpregneerd, zodat hij gemakkelijk is te onderhouden.

Een betonvloer voor binnen, Binnen Beton.